The Image ...

Så fungerar det


Vissa företag måste enligt lag ha en revisor medan andra har valfriheten att välja om en revisor ska anlitas eller inte. Det är dock en fördel för ett stort antal företag att använda sig av revisorns kompetens som ett sätt att kontrollera de ekonomiska räkenskaperna.

Vi på Revisor Stockholm hjälper kostnadsfritt ditt företag att hitta den revisor eller redovisningskonsult som passar ditt behov. Både utifrån kompetens och prisnivå.

  • Skriv några rader om vad ert företag vill ha hjälp med och berätta kort om ert företag.
  • Vi matchar sedan ert uppdrag kostnadsfritt med upp till 3 revisorer eller redovisningskonsulter i Stockholm för att ni ska få rätt hjälp och pris.
  • Välj det erbjudande som passar er bäst. Något krav finns däremot inte att teckna avtal med någon av dessa.
  • Kostnadsfritt, enkelt och utan förpliktelser!

Så hittar du din revisor i Stockholm


Fyll i formuläret med tjänst och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Välkommen och hitta din revisor. Enkelt, Snabbt och Kostnadsfritt

Kostnadsfritt

Tjänsten är helt kostnadsfri oavsett om du anlitar någon eller inte.

Enklare

Låt oss ta hand om att hitta rätt revisor eller redovisningskonsult. Som företagare ska du lägga din värdefulla tid på din egen verksamhet.

Säkrare

Vi samarbetar enbart med kvalitetssäkrade revisorer och redovisningskonsulter i Stockholmsområdet.

Varför få hjälp av oss?


Få erbjudanden

Utifrån den information som lämnas till oss på Revisor-Stockholm väljs passande revisorer eller redovisningskonsulter ut som får ta del av de lämnade uppgifterna. I det fall som ett specifikt uppdrag nämnts i beskrivningen kan offert lämnas direkt.

Efter att ansökan skickats in kommer upp till tre revisionsbyråer eller redovisningskonsulter i Stockholm ta kontakt med er och erbjuda sina tjänster/offerter.

Välja revisor eller redovisningskonsult

När du fått offert från revisionsbyråerna eller redovisningskonsulterna kan du i lugn och ro jämföra dessa för att avgöra vilken som ska anlitas.

Om offerterna inte är i den prisnivå som du förväntat dig, eller om du av annan anledning inte vill anlita någon av byråerna, är det bara att avsluta jämförelsen. Något krav finns aldrig på att teckna avtal med någon av de revisionsbyråer eller redovisningskonsulterna i Stockholm som lämnat offert.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor till din verksamhet

Revisor

Stockholm

Hitta revisor Stockholm, 2016