Jämföra priser på Revisor i Stockholm

Företag tjänar alltid på att jämföra priser oavsett vad för slags tjänster eller produkter som ska köpas in. Det gäller därmed även när en revisor eller redovisningskonsult ska anlitas. Att kontakta ”första bästa” är snabbt och enkelt men det kan kosta onödigt mycket. Det visade bland annat en undersökning som ekonomitidningen "Privata Affärer” genomförde. Det lönar sig att jämföra – något som vi på Revisor Stockholm hjälper till med.

Ej fet stil: När revisionsplikten togs bort 2010 för aktiebolag var det många småföretag som valde att inte längre använda sig av denna tjänst. Något krav finns alltså inte så länge inte företaget uppfyller något av de gällande revisionskraven. Kraven är:

  1. Fler än 3 personer anställda i företaget.

  2. Större balansomslutning än 1,5 miljoner.

  3. Nettoomsättning som överstiger 3 miljoner.

Så jämför du pris på revisorer och redovisningskonsulter i Stockholm

Revisor Stockholm är en tjänst som underlättar för företag att komma i kontakt med och jämföra prisnivåer på olika revisionsbyråer och redovisningskonsulter i Stockholm. Tjänsten är helt konstnadsfri och innebär aldrig några förpliktelser för det företag som använder tjänsten.

Så går det till:

Beskriv ditt uppdrag i formuläret nedan. Nämn information om företaget och vilken tjänst som efterfrågas.
Vi på Revisor Stockholm tar sedan kontakt med de samarbetande revisionsfirmorna och redovisningskonsulterna som kan passa utifrån uppdragets storlek och komplexitet.

Inom 36 timmar presenteras tre offerter.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor till din verksamhet

Revisor

Stockholm

Hitta revisor Stockholm, 2016